Witgouden oorbellen Wave

Vanaf 3,300

Deze sierlijke oorbellen uit onze Sunny collectie zijn onweerstaanbare klapcreolen met spannende sierlijke lijnen. Tussen de banen zijn bij elke oorbel Briljant geslepen diamanten gezet met een gezamenlijk gewicht van 0.12ct. en zijn geclassificeerd als river-E/LC, absoluut de hoogste kwaliteit in de markt verkrijgbaar. De banen lopen na het scharnier gewoon door zodat je met kort of opgestoken haar van alle kanten een bijzonder sieraad draagt. Ontdek ook de andere sieraden uit onze Sunny collectie.

Artikelnummer: 13266 Categorieën: ,

Beschrijving

Kenmerken van de oorbellen

  • Uniek Ontwerp: Onze in-huis ontworpen Sunny collectie sieraden zijn super sierlijk, hebben volume maar tonen niet grof maar elegant en staan verassend mooi op je oor.
  • Diamanten: De natuurlijke en hoge kwaliteit diamanten zijn loepzuiver, excellent geslepen, volkomen kleurloos (river-E) en komen met certificaat. We kunnen op verzoek eventueel de grootte, het aantal en de positie van de stenen aanpassen.
  • Kwaliteit: Deze klapcreool wave zal bij normaal gebruikt uw hele leven meegaan. Onze sieraden zijn van een zeer hoge kwaliteit en uitstekend afgewerkt.  
  • Legering: Wij kunnen deze oorbellen maken in 18kt of 14kt wit goud, geel goud en rosé goud of een combinatie daarvan.
  • Verantwoord goud: Het goud waarmee deze ring gemaakt is volgens de richtlijnen convenant verantwoord goud

 Waarom Kiezen voor deze oorbellen?

Deze 14K geelgouden klapcreolen met zijn sierlijke en spannende lijnen is zo ontworpen dat ze normaal je hele leven mee kunnen. De prachtige diamanten zijn van topkwaliteit. Deze oorsieraden wordt vaak aangevuld met een mooie match uit dezelfde serie om een, zo mogelijk en nog onweerstaanbaardere combinatie te vormen.

Afmetingen van de creolen

  • Buitendiameter: 15 mm. Binnendiameter: 10 mm. Breedte punt: 5,6 mm.
  • Sparing (opening) voor het oor 6 mm.

Extra informatie

Edelsteen

Diamant

Goudkleur

Geelgoud, Roségoud, Witgoud

    Andere suggesties…