Goud verkopen

Goud verkopen

Oud goud

Gouden munten zoals Krugerrands of gouden tientjes, kapotte armbandjes, ringen en kettingen, gouden tanden en kronen. Soms ligt er nog van alles in uw huis waarvan u zelf niet weet of het goud is. Wij taxeren het en u heeft meteen duidelijkheid over wat wel echt is en wat niet. Edelstenen kunnen we alleen inkopen als ze groot genoeg zijn om over te slijpen. De kleinere edelstenen en diamanten krijgt u terug als ze eenvoudig eruit te halen zijn. Alleen als het heel tijdrovend is om ze eruit te halen brengen we onze kosten in rekening. Met de overgebleven stenen kunt u nieuwe sieraden laten ontwerpen of in bestaande sieraden laten zetten.

Oude sieraden veranderen


Misschien zijn uw sieraden voor u van bijzondere waarde maar u bent ze ontgroeit. Ze komen uit een andere tijd, zijn intussen te klein of te fijntjes geworden en misschien zelfs kapot. Voor deze sieraden maken wij nieuwe ontwerpen, gebruiken de stenen en wat niet meer te redden is gebruiken we om uw rekening te betalen.

Lees meer

Diamanten verkopen


Soms zitten er in uw oude sieraden grote Briljanten of diamanten die u graag wilt verkopen. Indien uw stenen groot genoeg zijn (vanaf ca. 0.50 karaat) dan kopen wij ze van u over tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Edelstenen verkopen

Vaak is het oud goud wat wij aangeboden krijgen afkomstig uit de jaren 70, 80 en 90 waar heel veel synthetische edelstenen zijn gebruikt. Deze stenen zijn niets meer waard. Toch zitten er soms ook echte stenen tussen die nog veel geld waard zijn zoals natuurlijke Robijn, Saffier of Smaragd. Ook hiervoor doen we direct een bod.

Lees meer