01. Time Flies, But Memories Stay

Ben niet bang om je juwelen elke dag te dragen. Geniet ervan zodat je herinnering blijft bestaan.

02. Young & In Love

Herinner jij je nog die vlinders in je buik, naïef en blind voor alles om je heen.

03. Classic Beliefs

De tijdloze schoonheid van toen naar nu.

04. The Naked Truth

Denk minder, voel meer.

05. Vintage Goodbye

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.

Handgemaakte horloges

De Cober N°1 met een gelimiteerde oplage van 100 stuks onderscheid zich door zijn gestileerde vormgeving. Dit 18 karaat witgouden horloge dat speciaal ontworpen is om zo zacht mogelijk op de pols gedragen te worden, omvat een 2892-A2 kaliber. Onmiskenbaar één van de beste uurwerken aller tijden. Dit horloge is tevens leverbaar in 18 karaat geelgoud en 18 karaat roségoud. Voor deze horloges wordt uitsluitend fair-trade goud gebruikt. BEKIJKEN

Verlovingsringen om bij weg te dromen

Herinner je de vlinders in je buik als je denkt aan jouw moment, zwevend op de zuiverheid van jouw gevoel, zoals de fonkelende diamant aan jouw vinger.

BEKIJKEN

Trouwringen van een andere klasse

Geraffineerde ontwerpen, ontworpen om met de tijd alleen maar mooier te worden. Ringen die een verlengstuk van jezelf worden, waarvan je gaat houden. Voor haar bezet met loepzuivere diamanten.

BEKIJKEN

Diamanten oorknopjes

Deze prachtige klassiekers in een moderne vierkante uitvoering maken elke vrouw onweerstaanbaar. Wij hebben deze diamanten oorknopjes in verscheidene uitvoeringen

BEKIJKEN

Gedenksieraden die doen herleven

Geef uw erfstuk een tweede leven zoals in deze krachtige ring. Uw ring is van buiten deels zichtbaar en de opdracht is uitgevoerd zonder de originele gravures te verliezen.

BEKIJKEN

Trending and exclusive NL

The story NL

The Story (Short version)

Elke dag werken wij gepassioneerd met en aan onze juwelen om voor u de ultieme herinnering te creëren. Wij gaan met onze, en daarmee uiteindelijk uw creaties om, niet zozeer om ze succesvol te maken maar eerder om ze van waarde te maken. Het sublieme in onze vormgeving en afwerking vindt zijn oorsprong in de podia die ons menselijk lichaam biedt. De benadering van ons vak moet hand in hand gaan met het goede en daarom werken wij met grondstoffen van de juiste oorsprong. Het geloven dat alles rondom de aankoop goed moet voelen maakt dat het meer wordt dan alleen dat.

LEES VOLLEDIG VERHAAL

Contact NL

Wilt u een afspraak maken?

0