previous arrow
next arrow
Slider

Het verhaal

Corona update 23-4-2021:
Vanaf 28 april is de winkel weer zoals normaal geopend. Een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij u onze volledige aandacht kunnen geven is uiteraard ook nog steeds mogelijk.

Cober Juweliers – Juwelier en ontwerpatelier sinds 1991

Ontwerpt en maakt handgemaakte fijne juwelen, horloges en trouwringen.
“De meest onderscheidende juwelencollectie die we sinds lange tijd gezien hebben” horen wij van onze klanten en we doen ons best dat zo te houden. Onze juwelen zijn uitgevoerd met de mooiste edelstenen die onze wereld herbergt. Wij koesteren ons netwerk met mensen uit de hele wereld die ons vaak als eerste hun mooiste goederen aanbieden. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit. Alle trouwringen, juwelen en natuurlijk onze handgemaakte horloges zijn in eigen huis ontworpen door Vincent Cober. Onze goudsmeden zijn de geduldigste mensen die u zich kunt voorstellen en behoren tot de beste in hun vakgebied. Ons team zal er alles aan doen om u de mooiste juwelen ervaring te bieden die u absoluut verdient. U bent meer dan welkom in onze prachtige juwelierszaak, die is ontworpen om onze juwelen zo mooi mogelijk te laten schitteren.
Lees meer


Nieuwste JuwelenMeer nieuwe juwelen


Prachtige, onbewerkte stenen en interessante ontwerpen.

TrustPilot review "Cober is gespecialiseerd in prachtige, onbewerkte stenen in bijzondere kleuren.
Zijn Interessante ontwerpen, vaak met diamanten, laten die stenen nog mooie uitkomen dan zonder omlijsting.
Het is altijd weer een feest om zijn atelier te bezoeken en de nieuwste aanwinsten te bekijken die Cober onvermoeid aandraagt.."

Mevrouw Saleh

Cober

TrustPilot review "Op afspraak Super geholpen door Vincent Cober. Erg blij met mijn nieuwe ringen
"

Mevrouw van Amelsfoort

Nog elke dag verliefd op het eindresultaat.

"Een oud niet passend sieraad van mijn overleden moeder laten omtoveren tot een prachtige ring die ik dagelijks met veel plezier draag. ben nog elke dag verliefd op het eindresultaat."

Mevrouw Baars

previous arrow
next arrow
Slider