01. Time Flies, But Memories Stay

Ben niet bang om je juwelen elke dag te dragen. Geniet ervan zodat je herinnering blijft bestaan.

02. Young & In Love

Herinner jij je nog die vlinders in je buik, naïef en blind voor alles om je heen.

03. Classic Beliefs

De tijdloze schoonheid van toen naar nu.

04. The Naked Truth

Denk minder, voel meer.

05. Vintage Goodbye

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.

Handgemaakte horloges

De Cober N°1 met een gelimiteerde oplage van 100 stuks onderscheid zich door zijn gestileerde vormgeving. Dit 18 karaat witgouden horloge dat speciaal ontworpen is om zo zacht mogelijk op de pols gedragen te worden, omvat een 2892-A2 kaliber. Onmiskenbaar één van de beste uurwerken aller tijden. Dit horloge is tevens leverbaar in 18 karaat geelgoud en 18 karaat roségoud. Voor deze horloges wordt uitsluitend fair-trade goud gebruikt. BEKIJKEN

Sieraden om bij weg te dromen

Echt mooie juwelen bezitten maakt je naakt ze te moeten missen. Laat ze samensmelten me te huid, blijf ze trouw en maak ze je handelsmerk.

BEKIJKEN

Trouwringen van een andere klasse

Geraffineerde ontwerpen, ontworpen om met de tijd alleen maar mooier te worden. Ringen die een verlengstuk van jezelf worden, waarvan je gaat houden. Voor haar bezet met loepzuivere diamanten.

BEKIJKEN

Diamanten oorknopjes

Deze prachtige klassiekers in een moderne vierkante uitvoering maken elke vrouw onweerstaanbaar. Wij hebben deze diamanten oorknopjes in verscheidene uitvoeringen

BEKIJKEN

Gedenksieraden die doen herleven

Geef uw erfstuk een tweede leven zoals in deze krachtige ring. Uw ring is van buiten deels zichtbaar en de opdracht is uitgevoerd zonder de originele gravures te verliezen.

BEKIJKEN

Laatste creaties

The story NL

Bent u nu helemaal van de pot gerukt?

Zie ik de klanten denken, wanneer ze informeren naar de prijs van een van de sieraden uit onze collectie. Toegegeven, goedkoop zijn deze gouden kunstwerken zeker niet, maar daar ligt dan ook net het verschil. Het design, de perfecte afwerking, gevat in een resultaat waar vele uren intensief aan is gewerkt. Begrijpen doet men het wel, maar toch… Je moet wel gek zijn, zo’n gedrevenheid. Die Cober, die is echt van de pot gerukt.

LEES VOLLEDIG VERHAAL

Contact NL

Maak hier uw afspraak

Zorg dat u meteen geholpen wordt

0