previous arrow
next arrow
Slider

Handgemaakte horloges

Handgemaakte horloges waarvan je later zegt: Ik moet wel gek geweest zijn maar ik ben zó blij dat ik het gedaan heb. Toegegeven, goedkoop zijn onze handgemaakte gouden horloges niet maar daar zit dan ook net het verschil. Onze horloges maken het af.

COLLECTIE BEKIJKEN

Sieraden om bij weg te dromen

Echt mooie juwelen bezitten maakt je naakt ze te moeten missen. Laat ze samensmelten me te huid, blijf ze trouw en maak ze je handelsmerk.

COLLECTIE BEKIJKEN

Handgemaakte trouwringen

Trouwringen waarvan jullie later zeggen: wow dat hebben we goed gedaan. Toegegeven, goedkoop zijn onze trouwringen niet maar daar zit dan ook net het verschil. Het design, de perfecte afwerking. Onze trouwringen maken het af.

COLLECTIE BEKIJKEN

Verlovingsringen/h2>

Met uw keuze voor een verlovingsring van Cober verdient u haar respect op zeker en toont u haar dat u zorgvuldig en doordacht te werk bent gegaan. Wij hebben voor u juist die verlovingsring waarvan zij later zegt: “Ik ben er zó blij mee”

COLLECTIE BEKIJKEN

Gedenksieraden

Een gedenksieraad waarvan je later zegt: “ Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb” Als geen ander weten wij dat details het voor u maken of breken. Uw gedenk sieraden maken of vermaken? Bij Cober is het vertrouwd.

COLLECTIE BEKIJKEN

Laatste creaties

The story NL

Juwelier Cober

Ontwerpt en maakt handgemaakte en exclusieve trouwringen, juwelen en horloges.
“De meest onderscheidende juwelencollectie die we sinds lange tijd gezien hebben” horen wij van onze klanten en we doen ons best dat zo te houden. Onze juwelen zijn uitgevoerd met de mooiste edelstenen die onze wereld herbergt. Wij koesteren ons netwerk met mensen uit de hele wereld die ons vaak als eerste hun mooiste goederen aanbieden. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit. Alle trouwringen, juwelen en natuurlijk onze handgemaakte horloges zijn in eigen huis ontworpen door Vincent Cober. Onze goudsmeden zijn de geduldigste mensen die u zich kunt voorstellen en behoren tot de beste in hun vakgebied. Ons team zal er alles aan doen om u de mooiste juwelen ervaring te bieden die u absoluut verdient. U bent meer dan welkom in onze prachtige juwelierszaak, die is ontworpen om onze juwelen zo mooi mogelijk te laten schitteren.

LEES VOLLEDIG VERHAAL

Contact NL

Maak hier uw afspraak

Laden...
0