Trouwringen

Trouwringen

 

Trouwringen

Trouwringen waar je gelukkig van wordt. Trouwringen waarvan je later zegt: “We zijn zo blij dat we het gedaan hebben.” Het verschil zit in: precies de juiste balans, de uitstraling, het perfecte design en niet te vergeten onze betrokken aandacht die u krijgt tijdens uw bezoek. Als u onze prachtige trouwringen collectie eenmaal gezien hebt, bezwijkt ook u voor onze bijzondere en handgemaakte trouwringen.

Bekijk hier de collectie

 

 

Handgemaakte trouwringen

De trouwringen van Cober worden met de hand gemaakt door ervaren goudsmeden. Wij ontwerpen en maken onze trouwringen met de nieuwste technieken. Het hele proces van ontwerp tot aan het eindproduct gebeurt in eigen huis. Dus u kunt altijd mede zelf uw trouwring ontwerpen. Door het gesprek leert u al snel hoe u uw eigen draai aan uw trouwringen kunt geven, zoals de breedte of dikte van uw trouwringen. Uw wensen voor de grootte en hoeveelheid diamanten ligt helemaal bij u. Wij zullen wel alleen voor de allerhoogste kwaliteit gaan dus wat u ook beslist, uw trouwringen zullen mooi en goed worden.

Bekijk hier de collectie

 

De beste merken trouwringen

In onze trouwringen winkel hebben wij naast onze eigen Cober Trouwringen ook de merken Christian Bauer trouwringen en Meister trouwringen, elk met een eigen signatuur. Bij Chistian Bauer hebben wij het accent gelegd op witgouden trouwringen en bij Meister trouwringen vooral op moderne trouwringen.

Bekijk hier de collectie

 

Prijsklasse van trouwringen

Onze trouwringen hebben een prijsklasse vanaf circa 700 euro per stuk tot een veelvoud daarvan. Mooie, bijzondere trouwringen hebben een prijskaartje, maar daar staat tegenover dat je ze je hele leven om houdt. Uw trouwring kaapt als het ware uw ringvinger dus waar je ook gaat, je zult die ring altijd bij je hebben.
Het is meer dan alleen een trouwring, het is tevens je visitekaartje.
Pas op voor een te smalle trouwring. Wij proberen tijdens het gesprek de spiegel van ouder worden voor te houden. Op een hand die door de loop der tijd zijn strakke huid heeft verloren is een te smalle ring niet of nauwelijks meer te zien. Bij dames trouwringen kan daar vaak een mooie rijring tegenaan worden geschoven als de trouwring te fijntjes wordt maar bij een heren trouwring gaat dat niet.
Bekijk hier de collectie

Trouwringen ontwerpen

Trouwringen ontwerpen doen we bij Cober al sinds 1991. Dit doen wij veelal samen met u, ieder echtpaar heeft namelijk andere wensen en een andere smaak. Dankzij onze jarenlange ervaring zult u dus altijd slagen in onze winkel. Onze goudsmeden weten exact hoe ze de ontwerpen die u, samen met topontwerper Vincent Cober, ontwerpt moeten vervaardigen in de uiteindelijke trouwringen. Naast de vele opties in ontwerp, bieden wij ook een van de uitgebreidste keuzes in edelstenen. Deze worden met de hand geselecteerd op de criteria die wij handhaven, enkel de prachtigste edelstenen zijn goed genoeg voor uw trouwringen.