Ring geelgoud met Toermalijn “Curled Afrodite”

Vanaf 11,460

Stijlvolle ring van 18 karaat geelgoud uit de collectie Afrodite met als hoofdsteen een loepzuivere Toermalijn uit Afghanistan en omringd door eveneens loepzuivere diamanten geclassificeerd als River-E/LC. Handgesneden zettingen gedragen door een door gekrulde ringscheen. Duurzaam gemaakt en zo ontworpen om er je hele leven van te genieten.

Artikelnummer: 14428 Categorieën: ,

Beschrijving

Kenmerken van de Ring

  • Uniek Ontwerp: De in-huis ontworpen sieraden uit de Afrodite collectie zijn. De Afrodite collectie kenmerkt zich door zijn vrouwelijke vormen die staan als een monument Deze ring is uniek en niet reproduceerbaar ivm met de zeldzame en unieke Toermalijn. Wij hebben een grote collectie edelstenen waarmee u een vergelijkbaar ontwerp kunt laten maken
  • Edelstenen: De natuurlijke en diep oud-roze toermalijn uit Afganistan is loepzuiver. Prachtige heldere en prachtig geslepen edelsteen van 8,09 karaat en komt met certificaat. De diamanten zijn absoluut het beste in de markt verkrijgbaar en worden geclassificeerd als river-E/LC
  • Legering: Wij kunnen sieraden uit deze serie maken in 18kt of 14kt wit goud, geel goud en rosé goud maar dan met een andere steen dan deze.
  • Kwaliteit: Onze ringen zijn van een zeer hoge kwaliteit en uitstekend afgewerkt.
  • Verantwoord goud: Het goud waarmee deze ring gemaakt is volgens de richtlijnen convenant verantwoord goud

 Waarom Kiezen voor deze Ring?

De unieke en monumentale geelgouden ring is exclusief van design maar toch zo ontworpen dat hij normaal je hele leven mee kan. De prachtige dieproze Toermalijn is van zeldzame kwaliteit. Uniek ontwerp waar nooit geen exacte tweede van komt.

Afmetingen van de ring

  • Breedte van de ring bij de zetting 18,2mm. en bij de band 8,5mm. Hoogte van de zetting 10,3 mm.
  • Maat 17,5 / 55 standaard en kan worden aangepast tussen maat 51 en 59.

Extra informatie

Edelsteen

Toermalijn

Goudkleur

Geelgoud, Roségoud, Witgoud

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , ,

    Andere suggesties…