Trouwringen van 14 karaat roségoud met diamant “Satin bomb”

Vanaf 3,237

Prachtige klassieke set handgemaakte trouwringen in Roségoud (kan ook in andere kleuren worden gemaakt). De ringen zijn zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant gebombeerd (rond gemaakt). De ring is over het breedste gedeelte ambachtelijk gesatineerd met een haarsteker, wat een satijnachtig effect heeft. In de damesring zijn rondom 38 Briljant geslepen diamanten pavé gezet in de kwaliteit river-E/LC. Deze trouwringen zijn op elke breedte en dikte aan te passen en zowel met als zonder diamant leverbaar.

De getoonde prijs is voor enkel de damesring in de door u geselecteerde goudkleur.

Artikelnummer: 14153 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Kenmerken van de Ringen

  • Zuiverheid en schittering: De 38 diamanten met een totaal gewicht van 0.38 karaat in de kwaliteit River-E/LC zijn persoonlijk door ons geselecteerd, garandeert een ongeëvenaarde helderheid, sprankeling en zijn absoluut de hoogste kwaliteit in de markt verkrijgbaar. (wij werken alleen met natuurlijke diamanten)
  • Exclusief ontwerp: De klassieke, comfortabele (door de ronde binnenkant) handgemaakte ringen in 14K roségoud. De ambachtelijke en handgemateerde satinering geeft een hele mooie zijdeglans. Het roségoud laat de diamanten super goed uitkomen en zijn op een zeer degelijke manier vastgezet geschikt voor dagelijks. De ringen zijn ook zonder diamanten verkrijgbaar.
  • Legering: Wij kunnen deze ringen maken in 18kt of 14kt wit goud, geel goud en rosé goud.
  • Verantwoord goud: Deze ring is gemaakt volgens de richtlijnen convenant verantwoord goud

Waarom kiezen voor deze trouwringen?

Deze ambachtelijk gemaakte trouwringen zijn niet te vergelijken met andere ringen die u in de markt kunt vinden. De ambachtelijke satinering geeft een prachtig zijdeglans effect over de ringen. In de damesring komen de topkwaliteit diamanten prachtig uit in het roségoud. De ringen zijn op elke breedte aan te passen en zijn desgewenst zonder diamanten verkrijgbaar. Graveren is mogelijk in elk lettertype.

Afmetingen van de ring

  • Breedte van de damesring 5,3 mm. Breedte van de herenring is 6,6 mm.

Prijzen

  • Damesring uitgevoerd in 14 karaat roségoud zoals afgebeeld     € 3237  (prijs vanaf €1050,-)
  • Herenring uitgevoerd in 14 karaat roségoud zoals afgebeeld      € 1890,- (prijs vanaf €1250,-)

Extra informatie

Edelsteen

Diamant

Goudkleur

Geelgoud, Roségoud, Witgoud

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , ,

    Andere suggesties…