Ring geelgoud met Toermalijn “Highway to the top”

Vanaf 3,300

Onze super leuke ring uit de collectie Crista is een handgemaakt ring van een complex ontwerp. Deze ring bestaat uit meerder delen die leiden naar een spiraal die uitmond in een zetting voor de Toermalijn. Lijkt eenvoudig maar is het niet. Dat is meteen waarom de ring blijft boeien. Duurzaam gemaakt en zo ontworpen om er je hele leven van te genieten.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Kenmerken van de Ring

  • Uniek Ontwerp: De in-huis ontworpen sieraden uit de Crista collectie zijn van een serieuze kwaliteit, goed om er je hele leven van te genieten. Deze ring is uniek en niet reproduceerbaar ivm met de zeldzame en unieke Toermalijn
  • De natuurlijke en baby-roze toermalijn (Rubeliet) uit Mozambique is zeer zuiver (wat bijna nooit voorkomt). Prachtig geslepen edelsteen die komt met certificaat.
  • Legering: Wij kunnen deze ring of ringen maken in 18kt of 14kt wit goud, geel goud en rosé goud maar dan met een andere steen dan deze.
  • Kwaliteit: Onze ringen zijn van een zeer hoge kwaliteit en uitstekend afgewerkt.
  • Verantwoord goud: Het goud waarmee deze ring gemaakt is volgens de richtlijnen convenant verantwoord goud

 Waarom Kiezen voor deze Ring?

Deze 14K geelgouden ring is exclusief van design maar toch zo ontworpen dat hij normaal je hele leven mee kan. De prachtige felroze Rubeliet Toermalijn is van zeldzame kwaliteit. Uniek ontwerp waar nooit geen tweede van komt.

Afmetingen van de ring

  • Breedte van de ring bij de zetting 11,4mm. en bij de band 3,6mm. Hoogte van de zetting 6 mm.
  • Maat 17,5 / 55 standaard en kan worden aangepast tussen maat 51 en 59.

Extra informatie

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Edelsteen

Toermalijn

Goudkleur

Geelgoud, Roségoud, Witgoud

    Andere suggesties…