18K ring met prachtige rode Spinel

18,400

18K geelgouden ring met Spinel en Diamanten.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

18K geelgouden ring met prachtige diep rode Spinel

Ben je op zoek naar een unieke en elegantie ring? Dan is de 18K geelgouden ring met prachtige diep rode Spinel de perfecte keuze voor jou! Deze adembenemende ring combineert vakmanschap met schoonheid en zal zeker de aandacht trekken.

De hoofdattractie van deze ring is de schitterende diep rode Spinel. De rijke kleur van de steen geeft een warme en luxueuze uitstraling aan de ring. Of je het nu draagt bij speciale gelegenheden of gewoon als dagelijkse accessoire, deze Spinel zal altijd een prachtige toevoeging zijn aan je outfit.

Maar dat is nog niet alles! Aan beide zijden van de uitlopende band zijn er 0,25 ct. briljant geslepen Diamanten gezet. Deze sprankelende stenen voegen extra glamour toe aan de algehele look van de ring. Ze vangen het licht op een mooie manier op en laten de ring echt schitteren.

Deze 18K geelgouden ring is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid garandeert. Het gele goud geeft een klassieke en tijdloze uitstraling aan de ring, waardoor het perfect past bij elke stijl en gelegenheid.

Dus, als je op zoek bent naar een ring die elegantie, schoonheid en glamour combineert, dan is de 18K geelgouden ring met prachtige Spinel de ideale keuze voor jou.

Extra informatie

Edelsteen

Spinel

Goudkleur filter

Geelgoud

Maat

, , , , , , , , , , , , , ,

    Andere suggesties…