Ontwerp zonder titel 1
kleurring
trouwringenbanner
bannerrozering
Ontwerp zonder titel 1
COLLECTIE JUWELEN
kleurring
NIEUWE COLLECTIE
bannerrozering
EXCLUSIEVE EDELSTEEN RINGEN
banner4
banner2DEF
banner3
bannermobiel5
banner4
COLLECTIE JUWELEN
banner2DEF
NIEUWE COLLECTIE
NIEUWE COLLECTIE
banner3
NIEUWE COLLECTIE TROUWRINGEN
NIEUWE
TROUWRINGEN
bannermobiel5
EXCLUSIEVE RINGEN MET EDELSTENEN
EXCLUSIEVE
EDELSTEEN RINGEN
previous arrow
next arrow

Het verhaal

Juwelen ontwerp-atelier sinds 1991

Exclusieve luxe sieraden, verlovingsringen en exclusieve trouwringen

Wegens vakantie zijn wij gesloten van zondag 14 juli t/m vrijdag 2 augustus
BEKIJK MEER

Wij ontwerpen alle exclusieve luxe sieraden, exclusieve trouwringen en zelfs
uw op maat gemaakte verlovingsring in eigen huis.

Op onze website presenteren we onze veelzijdige maar toch kenmerkende luxe Cober juwelen collectie, veelal uitgevoerd met natuurlijke edelstenen zoals Diamant, Saffier, Robijn en Smaragd, maar ook met minder bekende edelstenen zoals Spinel, Topaas en Toermalijn. De handgemaakte luxe sieraden worden altijd om edelstenen heen ontworpen. Die edelsteen -of- edelstenen vormen dan de basis voor het ontwerp en de kleur van het goud wat ervoor gebruikt gaat worden. In onze collectie herbergen wij onderandere luxe oorbellen, horloges, colliers, ringen, trouwringen, verlovingsringenhangers en armbanden. Wij zijn er trots op dat wij al onze exclusieve sieraden, juwelen en trouwringen in eigen atelier vervaardigen. Al ruim 30 jaar is Cober synoniem voor zeldzame en exclusieve edelstenen.

Aan het hoofd edelsteenverzamelaar Vincent Cober, die alle ontwerpen zelf tekent, en is intussen een gerenommeerde naam in de wereld van design sieraden. Bent u op zoek naar een luxe sieraad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u liever zelf de hand hebben in het sieradenontwerp dan is dat geen enkel probleem, wij denken graag met u mee. Ook wanneer u bijvoorbeeld familie juwelen heeft geërfd, adviseren wij u graag hoe er een nieuw juweel of sieraad van gemaakt kan worden wat echt bij u past. Vaak wordt hiervoor het goud en de edelstenen gebruikt uit uw oude sieraden. Als het merendeel van uw eigen sieraden geelgoud zijn kan dan eventueel worden omgesmolten naar witgoud. Wij filmen of fotograferen vaak stukjes uit het maakproces om u die naderhand door te sturen. Gebruiken we niet alles dan bieden wij voor het overtollige goud een mooie prijs. Enkel inkoop goud volgens de wisselprijs koers is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?
U bent welkom in onze prachtige Winkel met atelier in Oss, die is ontworpen om onze exclusieve sieraden collectie zo mooi mogelijk te laten uitkomen (5 dagen per week geopend). Of in Rotterdam, in de lobby van Hotel Mainport op afspraak. Maak hier een afspraak of bel 0412-651450 of 010-3331905
Onze sieraden worden gemaakt met fair-trade goud.

Lees meer


Slide 1
Prachtige, onbewerkte stenen en interessante ontwerpen.

TrustPilot review "Cober is gespecialiseerd in prachtige, onbewerkte stenen in bijzondere kleuren.
Zijn Interessante ontwerpen, vaak met diamanten, laten die stenen nog mooie uitkomen dan zonder omlijsting.
Het is altijd weer een feest om zijn atelier te bezoeken en de nieuwste aanwinsten te bekijken die Cober onvermoeid aandraagt.."

Mevrouw Saleh

Slide 1 - copy
Cober

TrustPilot review "Op afspraak Super geholpen door Vincent Cober. Erg blij met mijn nieuwe ringen
"

Mevrouw van Amelsfoort

Slide 1 - copy
Nog elke dag verliefd op het eindresultaat.

"Een oud niet passend sieraad van mijn overleden moeder laten omtoveren tot een prachtige ring die ik dagelijks met veel plezier draag. ben nog elke dag verliefd op het eindresultaat."

Mevrouw Baars

previous arrow
next arrow
MENU