Cadeau munten

Cadeau munten

Het zelf uitkiezen van een sieraad kan soms een lastige opgave zijn. De Cober cadeaumunt biedt daarvoor de juiste oplossing. Met onze cadeaumunten weet u zeker dat het cadeau in de smaak valt. De cadeaumunt is een stijlvol cadeau voor jong en oud.

De Cober cadeaumunt is een cadeaubon maar dan net een tikkeltje anders. De door Vincent zelf ontworpen cadeaumunten van Cober zijn gemaakt van zilver. De munten zijn bedacht als groen alternatief voor papieren cadeaubonnen omdat deze na gebruik meestal weg worden gegooid. Onze cadeaumunten kunnen namelijk gewoon weer worden herbruikt. U kunt onze Cober cadeaumunt in de tussen tijd ook leuk gebruiken als hangertje aan uw sleutelbos of hem gewoon bewaren in uw portemonnee!

Wij verpakken deze munten altijd in een klein buideltje die u eventueel weer aan een flesje wijn kunt knopen. Zo maakt u op een feestje altijd een goede indruk.

Onze Cober cadeaumunten zijn inwisselbaar voor al onze goederen en diensten, zijn voor onbepaalde tijd geldig en staan niet op naam. Ze zijn er in de variabele waarde: €10,- €20,- €50,- €100,- €200,-.

Onze cadeaumunten zijn verkrijgbaar in onze winkel aan de Houtstraat in Oss.

U BENT VAN HARTE WELKOM

MENU