Cober viert 27 jarig bestaan met allesomvattende collectie

Cober viert 27 jarig bestaan met allesomvattende collectie

Koninginnedag 1991 (30 april) opende Vincent Cober voor het eerst zijn goudsmederij in de Houtstraat in Oss. Om deze mijlpaal het juiste gewicht toe te kennen nodigen wij u uit om gezellig met ons eens wijntje te drinken op: ZATERDAG 28 APRIL.

 

 

Zilveren sleutelhanger cadeau

Wij brengen u graag in de verleiding om een aankoop uit onze collectie te doen. Daarbij ontvangt u bij elke aankoop vanaf €500,- een unieke en exclusieve zilveren sleutelhanger, ontworpen door Vincent Cober, ter waarde van €295,- cadeau.

Deze sleutelhanger, tevens te gebruiken om uw tas op te fleuren, is gemaakt van massief zilver, waarvan er slechts 60 gemaakt zijn. In het ontwerp ontdekt u een kolibrie die symbool staat voor de vrijheid waarin onze juwelen collectie is ontworpen. De kolibrie is immers klein, maar dapper. Bij het ontwerpen van de sleutelhanger beelden wij uit dat de hanger uit massief steen is gehouwen, onze kolibrie vliegend voor de zon.

De Cober Nr 2

Onze allesomvattende collectie bevat tegenwoordig ook een hoogwaardige en exclusieve horlogelijn in 18 karaat goud. Alle horloge ontwerpen hebben een gelimiteerde oplage van 100 stuks. Zij onderscheiden zich door hun gestileerde vormgeving en hoogwaardige afwerking. Het hiernaast afgebeelde horloge, de N°2, is gemaakt van 18 karaat roségoud en bezet met 60 loepzuivere diamanten. Voor het hart van deze mechanische horlogecollectie hebben wij gekozen voor het ETA 2892-A2 kaliber, onmiskenbaar één van de allerbeste uurwerken aller tijden. Vele andere topmerken gebruiken voor hun mooiste uitvoeringen hetzelfde kaliber.

MENU