banner nr1
banner nr2
Banner nr5
Banner nr4
Banner nr3
previous arrow
next arrow
banner1mobiel 100 px hoog
banner2mobiel 100 px
banner3mobiel 100 px
banner4mobiel 100 px
banner5mobiel 100 px
previous arrow
next arrow

Feestdagen

De feestdagen en kerst viert u samen met exclusieve sieraden van Cober Juweliers!

Op deze pagina van Cober Juweliers vindt u ons aanbod exclusieve sieraden speciaal voor de kerst en feestdagen.

Na volgend blok tekst volgt meer van onze collectie!

Bent u op zoek naar een bijzonder kerstcadeau? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0412-651450. Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van een bijzonder aanbod van onze sieraden speciaal voor de kerst en feestdagen. Wij hebben op deze pagina een collectie samengesteld met speciale feestdagen sieraden. Speciale items met net wat meer sprankeling en bijzondere uitstraling speciaal voor als u een etentje, feestje of andere speciale aangelegenheid heeft tijdens de feestdagen. Een bijzonder sieraad voor de kerst en onder de kerstboom.
In deze collectie tonen wij de mooie en betaalbare cadeautjes maar ook de wat exclusievere juwelen met edelstenen zoals Diamant, Saffier, Toermalijn en Maansteen erin verwerkt.

Feestdagencollectie exclusieve sieraden

Speciaal voor de feestdagen!

Speciaal voor de feestdagen pakken wij uw cadeautje prachtig voor u in onze bijzondere cadeauverpakking.
Omdat u misschien niet zeker weet of degene aan wie u het sieraad cadeau geeft helemaal zijn of haar smaak is hebben wij gedurende de feestdagen een verlengde retourtermijn met een 30 dagen retourrecht (mits het sieraad niet gegraveerd is, of iets ander dergelijks eraan gebeurt is om het sieraad persoonlijk te maken). Dus voor deze sieraden geldt niet de standaard retourtermijn van 14 dagen die wij normaal hanteren.
Binnen deze 30 dagen heeft u het recht om het gekozen sieraad te retourneren en krijgt u uw geld terug of mag u ten alle tijde iets nieuws uit onze collectie uitzoeken en zullen wij hierbij het verschil verrekenen.

U kunt altijd een afspraak met ons inplannen voor een uitgebreid advies. Wij nemen alle tijd om u verder op weg te helpen met uw keuze zodat u tevreden naar huis zult gaan.

Wanneer u een sieraad via onze website besteld en deze moet op maat gemaakt worden, dan rekenen wij hiervoor 3 werkdagen. Als uw gekozen sieraad niet op maat gemaakt hoeft te worden kunnen wij dit direct op de eerstvolgende werkdag verzenden. Cober Juweliers verstuurd alle bestellingen aangetekend of per koerier en is ten alle tijde verzekerd voor diefstal of eventuele schade.
Wij rekenen voor de verzending via ons verzendbeleid 2 werkdagen binnen Nederland en 3-5 werkdagen binnen Europa en de rest van de wereld.