Juwelier Cober – Mainport Hotel Rotterdam

Juwelier Cober Rotterdam – Mainport Hotel

Juwelier Cober bevind zich in de Lobby van het Mainport Hotel in Rotterdam. Exclusieve sieraden met de meest prachtige diamanten en edelstenen zijn te bewonderen in onze vitrines. Onze sieraden worden allen compleet met de hand vervaardigd in ons atelier dat zich bevind in Oss, hier is een duo goudsmeden full-time aan de slag om de ontwerpen van topontwerper Vincent Cober te vervaardigen tot prachtige ringen, oorbellen, armbanden, hangers en horloges.

Op donderdag is Vincent Cober van 11.00 – 19.00 zelf aanwezig in deze vestiging, op deze dag kunt u samen met hem uw eigen ontwerp laten maken. Hierbij is er keuze uit allerlei soorten diamanten en andere edelstenen. U zult samen met deze topontwerper aan de tekentafel gaan zitten en na de ontwerpfase zullen onze goudsmeden in Oss direct aan de slag gaan om uw persoonlijke en unieke juweel te vervaardigen.

 

 

Ringen Cober Rotterdam

Ringen van Cober tonen een gevoel voor stijl en kwaliteit. Het verschil van onze ringen zit hem in het design, de perfecte afwerking en niet te vergeten onze betrokken aandacht die u krijgt tijdens uw bezoek. Ringen van Cober zullen laten zien dat u zorgvuldig en doordacht te werk bent gegaan, dat u een zorgvuldige keuze heeft gemaakt. U bent welkom om onze collectie ringen te komen bekijken in de lobby van het Mainport hotel in Rotterdam.

Lees meer

 

Handgemaakte horloges

U wilt niet de derde persoon zijn die met een IWC horloge plaatsneemt aan tafel. U wilt wél een hoogwaardig en karaktervol gouden horloge bezitten dat exclusiviteit en klasse uitstraalt. Onze handgemaakte Cober horloges worden in kleine oplage vervaardigd en verzekerd u van deze exclusiviteit. Het enige dat aan onze horloges wél hetzelfde is, is het hoogwaardige ETA 2892-A2 kaliber die de fenomenale aandrijfkracht van alle luxe mechanische horloges verzorgd.
Mechanische horloges worden bij ons volledig met de hand gemaakt. Alleen al met de wijzerplaat is de goudsmid een hele week bezig. 60 superfijne vijlstreken in een massief gouden plaat, dat vergt enorme focus om goed te doen.

Lees meer

 

Armbanden met prachtige stenen

Armbanden met een tijdloze schoonheid, de kunst om je polsen te versieren, dat is een van de specialisaties die u bij Cober zult vinden. De afbeelding die u ziet is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden, vier verschillende toermalijnen zijn in deze armband gezet. Het slijpsel van de stenen is excellent en dat maakt dat de kleuren perfect tot hun recht komen. De toermalijnen zijn uiteraard onbehandeld en de armband is van 18 karaat geelgoud.

Lees meer

 

Oorbellen met uniek design

Oorbellen komen sinds lange tijd veel voor, dit betekend echter niet dat unieke oorbellen niet bestaan. Onze collectie bevat vele oorbellen die ontworpen zijn door Vincent Cober. De foto die u ziet bijvoorbeeld, 18 karaat witgouden oorbellen met prachtige prasolieten en bezet met een uniek patroon aan schitterende kleurrijke diamanten. Omdat de prasolieten zeldzaam van kwaliteit zijn was het een “one in a million” kans dat Vincent twee identieke exemplaren wist te vinden om zijn idee om te zetten in het prachtige resultaat dat u hier ziet. Unieke oorbellen van Cober zijn dan ook precies dat, uniek.

Lees meer