Najaars-week 2020

Najaars-week 2020

Bij gebrek aan inspirerende beurzen en happenings willen wij graag ietse gezelligs doen dit najaar en houden wij een najaars-week in week 50 van 2020.
Deze 29e editie, weliswaar zonder inspirerende demonstraties in ons atelier, presenteren wij met trots onze prachtige nieuwe juwelen en horloges. Kom onze collectie bewonderen onder het genot van een perfecte koffie of heerlijke wijn en indien gewenst ons oprechte advies. Bovendien geven wij in deze periode korting op de gehele collectie.

Met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM willen wij u graag uitnodigen voor onze najaarrsweek die wij houden van dinsdag 8 tot en met zondag 13 december 2020 in onze winkel aan de Houtstraat 15, te Oss.

Wij geven in deze actieweek 15% korting op de gehele collectie en daarbovenop willen we u graag een extra cadeau geven bij alle aankopen vanaf €750,-
Wij presenteren u ons eindeloze en nieuwste hangerontwerp “Forever Yours” (t.w.v. €370,-) gemaakt van 14 karaat geelgoud.

Wij heten u van harte welkom!
Wilt u liever een privé afspraak dan kan dat vanzelfsprekend. Laat ons dan weten wanneer u langs wilt komen en wij reserveren alle ruimte voor u.

Namens alle medewerkers,
Vincent Cober


Maak direct een afspraak om gebruik te maken van deze actie!

Laden...