Ringen met diamant

Ringen met diamant

Ringen met diamant worden bij Cober compleet met de hand gemaakt. Dit maakt onze werkwijze uniek en de ringen met diamant exclusief, geen enkele ring uit ons atelier is hetzelfde. Diamantair en edelsteenkundige Vincent Cober is altijd op zoek naar de meest prachtige diamanten om te gebruiken in zijn ringen. De gouden ringen worden gesmeden door een goudsmid met jarenlange ervaring. Al uw wensen kunnen door ons worden verwerkt in onze ringen met diamant.

Bekijk hier de collectie
 

 

Ringen met diamant, het formaat

Ringen met diamant worden bij ons gemaakt met elk formaat diamant. Van kleine diamanten met een subtiele glinstering, tot grote diamanten die de show stelen met hun magnifieke fonkeling. Afgebeeld ziet u een ring met diamant van 1.03 ct. Omringt door 18 briljant geslepen diamanten en aan weerszijden zijn nog eens 16 briljant geslepen diamanten gezet. Alle diamanten in deze ring zijn van VVS kwaliteit. Dit betekend dat u met het blote oog geen onzuiverheden zult vinden in onze ringen met diamant.

Bekijk hier de collectie

Ringen met diamanten, de herkomst

De herkomst van onze diamanten wordt zo transparant mogelijk gemaakt bij Cober. Mocht u vragen hebben over het land van herkomst dan kan onze diamantair Vincent Cober u daar van alles over vertellen.

Prijzen van diamanten

Prijzen van diamanten zijn afhankelijk van verschillende factoren. De 4C’s zijn hier een goede indicatie voor. Lees ons artikel over diamanten en de 4C’s op deze pagina. Krijg zelf inzicht in hoe de prijzen van diamanten zijn opgebouwd.