Ringen

Ringen

Ringen van Cober onderscheiden zich van andere juwelen door hun unieke design. Onze ringen worden door kunstenaar Vincent Cober ontworpen en in eigen atelier vervaardigd door de meest vakkundige goudsmeden van Nederland. Wij staan bekend om zowel ons design als onze kwaliteit.

Bekijk hier de collectie
 

 

Ringen in kleine oplage

Al onze ringen worden in kleine oplages vervaardigd, zodat de exclusiviteit gewaarborgd blijft. Onze ringen worden met de liefde onder strenge kwaliteitseisen vervaardigd. Het goud gebruikt in onze ringen is fair-trade en onze geelgoud, witgoud en roségoud legeringen zijn enkel van de hoogste kwaliteit. Edelstenen worden door Vincent Cober persoonlijk geselecteerd op zuiverheid en kleur, alleen de mooiste diamanten krijgen zijn goedkeuring en worden in eigen beheer geslepen, zodat de kleur en sprankeling optimaal tot zijn recht komt.

Ringen aanpassen naar wens

Ringen worden bij ons speciaal op maat gemaakt. Het perfectioneren van onze ringen gebeurd tijdens het ontwerp proces, maar onze definitie van perfectie hoeft uiteraard niet die van u zijn. Wij luisteren dan ook graag naar uw inbreng om het sieraad geheel naar wens te kunnen vervaardigen.

Spread the love

Laatste creaties

Contact NL

Maak hier uw afspraak

0