Verlovingsringen

Maak hier uw afspraak

Verlovingsringen

Juist die verlovingsring uitkiezen waarvan zij later zegt: “Ik ben er zó blij mee” Toegegeven, goedkoop zijn onze verlovingsringen niet maar daar zit dan ook net het verschil. Het design, de perfecte afwerking, gevat in een resultaat waar vele uren intensief aan is gewerkt. In uw keuze voor een ring van Cober verdient u haar respect op zeker en toont u haar dat u zorgvuldig en doordacht te werk bent gegaan bij het maken van uw keuze.

U bent er waarschijnlijk niet mee bezig maar onze verlovingsringen zijn zo ontworpen om eventueel later mooi tegen een trouwring gedragen te kunnen worden.
De verlovingsring zal zij waarschijnlijk haar hele leven blijven dragen en moet daarom massief en sterk zijn.

Bekijk hier de collectie

 

Exclusieve verlovingsringen? Dus exclusieve grondstoffen

Om te zorgen dat uw verlovingsring de juiste waardering krijgt en om teleurstellingen bij uw geliefde te voorkomen geven wij extreem veel aandacht aan de afwerking van het ontwerp. Pas als alle componenten kloppen kan je spreken van een ring van Cober. Vandaar dat onze selectie van de diamanten en samenstellingen van het goud grondig zijn geselecteerd. Diamanten worden in ál onze verlovingsringen gebruikt en worden op 4 eigenschappen beoordeeld. Dat zijn kleur, zuiverheid, karaatgewicht (de grootte) en slijpsel.
Kleur en zuiverheid zijn eenvoudig te vergelijken. Maar met name die laatste, het slijpsel, is zeer belangrijk voor de glans en daar wordt vreemd genoeg vrijwel nooit gesproken bij onze concurrentie. Doordat wij al onze stenen in eigen beheer laten slijpen kunnen we ze allemaal excellent laten slijpen en dat doen we ook. Pas later kom je erachter wat dat betekend, omdat uw steen of stenen ook blijven glanzen als de stenen even niet zijn schoongemaakt. De kwaliteit van het slijpsel doet dat. Zeer belangrijk dus, want haar verlovingsring heeft zij altijd om en zal niet altijd brandschoon zijn. Het is altijd leuk om te zien dat haar diamanten altijd glimmen en die van anderen dof en futloos lijken te zijn.

Kimberly proces
Uiteraard zijn al onze diamanten gecertificeerd en voldoen aan het Kimberley proces.

Spread the love

Laatste creaties

Contact NL

Maak hier uw afspraak

0