Witgouden verlovingsringen

Witgouden verlovingsringen

Witgouden verlovingsringen zijn door zijn net wat andere legering duurzamer en harder dan geelgouden verlovingsringen. De witte kleur van de verlovingsring zorgt ervoor dat je hem zo ongeveer overal mee kunt dragen. Andere kleuren zijn ook mogelijk in combinatie met onze witgouden verlovingsringen.

Bekijk hier de collectie

 

Witgouden verlovingsringen met edelstenen

Witgouden verlovingsringen lenen zich uitstekend voor het gebruik van edelstenen met en zonder kleur. Diamanten zijn hier een van de meest bekende en veelgebruikte edelstenen. Andere stenen, zoals prachtig blauwe saffieren, zijn ook erg mooi bij gebruik in een witgouden verlovingsring. Al onze stenen zijn gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit.

Bekijk hier de collectie

Handgemaakte witgouden verlovingsringen

Hangemaakte witgouden verlovingsringen zijn bij Cober volledig in eigen beheer vervaardigd, van het idee tot aan het uiteindelijk product. Topontwerper Vincent Cober ontwerpt al jarenlang zijn juwelen en heeft een duo goudsmeden in dienst om zijn ontwerpen te realiseren tot ware topstukken. Uiteraard gebruiken wij enkel het materiaal van de beste kwaliteit voor onze handgemaakte witgouden verlovingsringen.

MENU