Exclusieve trouwringen

Exclusieve trouwringen

Exclusieve trouwringen waarvan je later zegt: “Ik ben zo blij dat we het gedaan hebben”
Dan hebben wij het goed gedaan.
Toegegeven, goedkoop zijn onze exclusieve trouwringen niet maar daar zit dan ook net het verschil. Het design, de perfecte afwerking, gevat in een resultaat waar vele uren intensief aan is gewerkt. Draag een trouwring van Cober en u kunt ermee voor de dag komen.
Veel persoonlijke details in jullie trouwringen is voor ons gewoon. Uw eigen inbreng is meer dan welkom maar geen must. Niet alleen Vincent Cober maakt en ontwerpt bij ons de exclusieve trouwringen maar een hele club van mensen maken samen elke dag weer de juwelen en trouwringen waarmee we onze klanten heel blij maken. Wij geloven dat alles rondom de aankoop van jullie trouwringen goed moet voelen zodat je voor altijd denkt: “Zij hebben mij begrepen”
Bekijk hier de collectie

 

Exclusieve trouwringen? Dus exclusieve grondstoffen

Niet alleen wordt extreem veel aandacht aan de afwerking en het ontwerp geleverd. Onze selectie van de diamanten en samenstellingen van het goud zijn grondig geselecteerd. Diamanten worden veel in onze trouwringen gebruikt en worden op 4 eigenschappen beoordeeld. Dat zijn kleur, zuiverheid, karaatgewicht (de grootte) en slijpsel.
Met name die laatste is zeer belangrijk voor de glans en daar wordt vreemd genoeg vrijwel nooit gesproken bij onze concurrentie. Doordat wij al onze stenen in eigen beheer laten slijpen kunnen we ze allemaal excellent laten slijpen en dat doen we ook. Pas later kom je erachter wat dat betekend, omdat uw steen of stenen ook blijven glanzen als de stenen even niet zijn schoongemaakt. De kwaliteit van het slijpsel doet dat. Zeer belangrijk dus, want uw trouwring heeft u altijd om en zal niet altijd brandschoon zijn. Het is altijd leuk om te zien dat jouw diamanten altijd glimmen en die van anderen dof en futloos lijken te zijn.

Uiteraard zijn al onze diamanten gecertificeerd en voldoen aan het Kimberley proces.
Bekijk hier de collectie

Bijzondere trouwringen

Bijzondere trouwringen worden vaak ontworpen samen met u. Topontwerper Vincent Cober zal samen met u werken aan een set trouwringen die exclusief voor jullie ontworpen zijn. Wij vinden immers dat trouwringen een persoonlijk element horen te bevatten en aangezien iedereen andere voorkeuren heeft geloven wij niet in een one size fits all filosofie. Dit verzekerd u ervan dat u echt exclusieve en bijzondere trouwringen draagt.

MENU