Gedenksieraden

Gedenksieraden

Gedenksieraden worden al eeuwenlang gebruikt om dierbaren te herinneren. Het ontwerpen van een gedenksieraad is een uitermate emotioneel proces en hier hebben wij dan ook alle begrip voor. Wij voeren dan ook geen standaard gedenksieradenlijn, alle sieraden die wij hiervoor maken zijn hoogstpersoonlijk en verschillen nogal eens van stijl. Topontwerper Vincent Cober doet dit al sinds 1991 en hij is als geen ander ervaren om u te begeleiden in dit proces. Zo is hij in staat de meest persoonlijke elementen te verwerken in het ontwerp van uw gedenksieraad.

              Bekijk hier de collectie

 Gedenksieraden met as

Gedenksieraden kunnen bij vervaardigd worden met de as van uw dierbaren, op deze manier zult u zich altijd verbonden blijven voelen. Wij plaatsen de as dan bijvoorbeeld in de zetting van een diamant, die gebeurd op zo’n manier dat de as waterdicht zit opgesloten. Tevens filmen wij het moment waarop we de as plaatsen, zo zal er voor u nooit twijfel ontstaan of het proces goed is verlopen en kunt u met een gerust hart uw gedenksieraad dragen.

Bekijk hier de collectie

 

Trouwringen veranderen

Trouwringen kunt u laten veranderen zonder dat de gravure of essentie/emotie van de trouwring verloren gaat. Dit kan uiteraard niet onbeperkt, eigenlijk heeft u maar één kans om het goed te laten doen. Wij geloven dat alles rondom uw dierbare sieraden helemaal goed moet zijn zodat je voor altijd denkt: “Zij hebben mij begrepen”

Bekijk hier de collectie

Gedenksieraden met vingerafdruk

Gedenksieraden met vingerafdruk zijn na as sieraden misschien wel het bekendst. Omdat wij werken met 3D printers die tot  op  0.00006 m nauwkeurig kunnen printen, zullen wij de vingerafdruk van uw dierbare tot in groot detail kunnen verwerken in een gedenksieraad. Grote of kleine sieraden maken hierin niks uit, zelfs op klein formaat zal de vingerafdruk een exacte gelijkenis zijn.