Gedenksieraden

Maak hier uw afspraak

Hoe wij gedenksieraden zien

Een gedenksieraad waarvan je later zegt; “Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb”
Dan hebben wij het goed gedaan.
Wij voeren we geen standaard gedenksieradenlijn. Alle sieraden die wij hiervoor maken zijn hoogstpersoonlijk en verschillen nogal eens van stijl. Hierbij kijken we naar u als persoon, wat goed bij u past en eventueel nemen we er allerlei elementen in mee zoals die van de overledene of andere dierbaren. Wij hebben hier zeer veel ervaring in opgebouwd en kunnen daardoor in vele denkrichtingen mee.

 

As sieraden

U kunt tevens het goud wat uw dierbaren heel hun leven hebben gedragen hiervoor gebruiken. Ook wordt er vaak de as in gedenksieraden verwerkt. U kunt bijvoorbeeld de as achter briljanten laten plaatsen. Wij hebben een techniek uitgedacht die de as hierin waterdicht opsluit. Wij filmen altijd het plaatsen van de as en geven u dit filmpje erbij als u het sieraad op komt halen.

Bekijk hier de collectie

 

Trouwringen veranderen

Trouwringen kunt u laten veranderen zonder dat de gravure of essentie/emotie van de trouwring verloren gaat. Dit kan uiteraard niet onbeperkt, eigenlijk heeft u maar één kans om het goed te laten doen. Wij geloven dat alles rondom uw dierbare sieraden helemaal goed moet zijn zodat je voor altijd denkt: “Zij hebben mij begrepen”

Bekijk hier de collectie

Spread the love

Laatste creaties

Contact NL

Maak hier uw afspraak

0