Goudsmeden

Goudsmeden

Goudsmeden doen wij bij Cober alleen met personeel met voldoende vakkennis. Uw sieraden zijn daardoor dan ook van de hoogste kwaliteit en hebben de langste levensduur. Wij werken meestal met roségoud, witgoud en geelgoud. Wilt u uw oude goud bij ons omtoveren tot een nieuw en modern sieraad is dit natuurlijk ook een van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bekijk hier de collectie exclusieve sieraden

 

Goudsmeden in Oss

Goudsmeden in Oss bij Cober aan de Houtstraat. Kom gerust langs om onze huidige collectie te bewonderen of de opties voor uw eigen sieraad te bespreken. Eigenaar en ontwerper Vincent Cober reist drie keer per jaar de wereld rond op zoek naar de prachtigste edelstenen om u ervan te verzekeren dat uw steen er tussen ligt.

 

Handgesmede trouwringen

Handgesmede trouwringen zijn zeldzaam in deze tijd van massa productie. Wij zorgen er graag voor dat elke trouwring uniek en exclusief is, dan ontkom je er niet aan om enkel kwalitatief maatwerk te leveren. Deze filosofie betekend dan ook dat u zelf veel inspraak kunt hebben over het ontwerp van uw trouwringen. Wij werken het liefste op afspraak, zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om voor u de trouwringen uit uw dromen te vinden. Een afspraak maken kan hieronder.

Trending and exclusive NL

Contact NL

Wilt u een afspraak maken?

0