Handgemaakte Horloges

Maak hier uw afspraak

Handgemaakte Horloges

Wilt u niet het derde IWC horloge zijn wat aan de tafel plaatsneemt? U wilt wel een hoogwaardig karaktervol witgouden, geelgouden of roségouden horloge bezitten wat bijzonder en exclusief is waar de klasse vanaf straalt.

Wat wél hetzelfde is in vergelijking met vele andere topmerken zijn de uurwerken van onze mechanische horloges. Onze unieke horloges worden allemaal met de hand gemaakt. Alleen al in de wijzerplaat zitten 2 volledige dagen werk waarbij er 60 superfijne vijlstreken in de massief gouden plaat worden gevijld. Wij laten onze klanten halverwege het proces graag meekijken hoe dit met hun horloge gebeurd! U kunt de specificaties van het uurwerk en kast bekijken in de collectie.

Bekijk hier de collectie

 

Gelimiteerde handgemaakte horloges

De gelimiteerde (100 stuks) mechanische horloges van Cober zijn uitgerust met een ETA 2892-A2 kaliber, onmiskenbaar één van de beste uurwerken aller tijden, oa gebruikt door Zenith, IWC, Tudor en vele andere topmerken die de rotor graveren met hun eigen merknaam. Met een gangreserve van 42 uur en een tikgetal van 28’800hz. heeft deze uiterst betrouwbare diesel een levensverwachting van zeker meer dan 1 generatie mits goed onderhouden. Elk mechanisch horloge heeft 1 x per 5 jaar een goede onderhoudsbeurt nodig. Dit komt omdat een mechanisch uurwerk doorlopend in beweging is. Na 5 jaar heeft het balanswiel bij dagelijks gebruik meer dan een miljard! (ja, u leest het goed) Omwentelingen gemaakt.

 

Hoogwaardige service

Iedereen die wel eens een exclusief horloge heeft laten repareren bij een juwelier komt er tot zijn of haar spijt achter dat de levertijd van deze reparatie belachelijk lang is. 6 maanden op een eenvoudige reparatie is geen uitzondering. Deze lange levertijden zijn echt nergens voor nodig en dat heeft er mede voor gezorgd dat wij lang geleden gestart zijn met de ontwikkeling van horloges. Als het onderdeel tijdelijk niet leverbaar is dan halen wij dit gewoon uit een kaliber wat wij altijd op voorraad hebben en vervangen op deze manier het onderdeel nodig voor de reparatie. Op deze manier heeft u uw horloge weer met enkele weken weer terug.

Bekijk hier de collectie

 

Fantastische afwerking

Onze 18 karaat massief gouden horlogekasten met zowel aan de voorkant als aan de achterkant saffierglas zijn zo compact mogelijk om het uurwerk heen gevormd om voor u een zo hoog mogelijk draagcomfort te krijgen. De horloges leveren wij met krokodillen leren banden of 18 karaat massief gouden schakelbanden met vouwsluiting. Onze krokodillen leren banden zijn van het hoogste afwerkingsniveau en kunnen worden uitgevoerd met een gesp of met een vouwsluiting. Zie hier hoe het horloge gedragen wordt door Fons de Poel!

Bekijk hier de collectie