Handgemaakte Trouwringen

Handgemaakte Trouwringen

Denk aan handgemaakte trouwringen en u komt met uw gedachten misschien wel uit bij ringen gemaakt door derdejaars studenten van de vakschool. Organische vormen, slechte symmetrie en een diamant die niet helemaal recht zit. Niets is minder waar. Handgemaakte trouwringen zijn het beste wat u op de markt kunt vinden, mits gemaakt door excellente vaklieden. Wij hebben de ringen tijdens het maken doorlopend in onze handen en zien elk detail. Het zijn allemaal unieke ringen die op een of andere manier de vingerafdruk van de maker in zich herbergen.

Bekijk hier de collectie

 

Bijzondere trouwringen

Met bijzondere trouwringen bedoelen we trouwringen die voor jullie bijzonder zijn. Als u de fantasie niet heeft dan hebben wij die wel voor u. Onze collectie dient ter inspiratie om nog mooiere te creëren. Klinkt dat een beetje zweverig? De trouwringen die wij afleveren zijn zelden hetzelfde. Zelfs bij bepaalde modellen zijn er altijd details die de ringen toch weer uniek maken. Zo is elke set een bijzonder paar trouwringen.

Bekijk hier de collectie

 

Handgemaakt is maatwerk

En in maatwerk is veel, zo niet alles mogelijk. Alles? Wat dan zie ik onze klanten dan denken. Dat is zo’n vaag begrip en hun ogen worden glazig. Met alles bedoelen we: (bijna) alles wat u zich maar voor kunt stellen hoe jullie trouwringen eruit moeten gaan zien. Bij handgemaakte trouwringen kunnen we kleine dingen anders maken bij hetzelfde set. Kleine details gaan dan precies dat verschil maken zodat de trouwring beter bij je past. We gaan voor elke dag dragen dus dan moet je er ook wel echt blij van worden.

Bekijk hier de collectie

MENU