Veranderen van Trouwringen

Veranderen van Trouwringen

Uw trouwringen op zo’n prachtige manier veranderd waarvan je later zegt:
“Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb”
Trouwringen kunt u laten veranderen zonder dat de gravure of essentie/emotie van de trouwring verloren gaat. Dit kan uiteraard niet onbeperkt, eigenlijk heeft u maar één kans om het goed te laten doen want u kunt het op tal van plaatsen laten mislukken. Bij Cober zullen wij er alles aan doen om die voor u te laten slagen. Onze ontwerpen zijn altijd op wensen en stijl van de persoon afgestemd. Als u eventueel uw eigen stenen of andere persoonlijke elementen wilt laten plaatsen dan kan dat. We hebben zeer veel ervaring met het veranderen van trouwringen en kunnen daardoor met heel veel denkrichtingen mee.

 

As plaatsen in uw trouwring

Als we er in het ontwerp rekening mee houden kunnen we eenvoudig de as plaatsen van uw dierbare. Dit doen we vaak in de zetting van de edelsteen of diamant. Wist u dat u door goed geslepen Briljant helemaal niet heen kunt kijken. Zodoende kunnen we de as direct onder de diamant plaatsen en toch een sprankelende edelsteen behouden. Wij filmen altijd het plaatsen van de as en geven u dit filmpje erbij als u het sieraad op komt halen. Ook aan de binnenkant van de ring kunnen we een kleine Briljant zetten waaronder de as dan zit. Hiervoor hebben wij een techniek uitgedacht die de as waterdicht opsluit achter de diamant. Het voordeel is dat bij onderhoud of een reparatie aan uw sieraad de goudsmid direct kan zien dat daar iets zit, en daar dan rekening mee houdt zodat ook dan de as niet verloren gaat.

Bekijk hier de collectie

 

Trouwringen veranderen naar andere sieraden

Als u uw dierbare trouwringen niet meer wilt dragen als ring kunnen we ze ook veranderen naar een ander sieraad zoals een hanger of armband, oorbellen of broche. Ook dan kunnen we toveren om de originele gravures te behouden. U moet bedenken dat goudsmeden met stalen tangen werken en deze gravures eenvoudig beschadigd kunnen raken. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we die scherp en origineel kunnen houden.

Bekijk hier de collectie

Maak een afspraak